TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, hafta içi mesaisinde konuk ettiği Nevşehir Belediyespor’a tek golle boyun eğerek, play-off yarışına katılma fırsatını kullanamadı. Ligde üst üste aldığı iki galibiyetle Nevşehir karşısına moralli ve 3’te 3 hedefiyle çıkan Yavru Kartal, play-off yarışı veren Nevşehir Belediyespor’a maçın henüz başında yediği golle mağlup olarak hem iki maçlık galibiyet serisini sonlandırdı, hem de play-off hattına yaklaşma şansını iyi değerlendiremedi. Bu yenilgiyle 16 puanla onuncu sırada kalan 1922 Konyaspor, bu maçı kazanmış olsaydı puanını 19 yapacak ve play-off mücadelesi veren rakiplerine yaklaşarak yarışa ortak olacaktı. Ancak, Nevşehir mücadelesinde pozisyona bulma konusunda sıkıntılar yaşayan yeşil-beyazlılar sahadan puansız ayrılarak, play-off yarışına katılmak adına önemli bir fırsat tepti.
YENİLGİ nedeniyle maç sonrası büyük üzüntü yaşayan 1922 Konyaspor’da, gözler ise hafta sonunda Kocaeli deplasmanında oynanacak Belediye Derincespor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlılarda zorlu maçın hazırlıkları bugün başlayacak. Yavru Kartal yarın yapacağı taktik idmanı sonrasında da Kocaeli’ye giderek kampa girecek. Temsilcimiz, 23 puanla beşinci sırada yer alan Derincespor karşısında kazanarak, yeni bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor. Öte yandan 13. hafta maçlarının ardından Yeni Mersin İdmanyurdu, deplasmanda Karaköprü Belediyespor’a yenilmesine karşın en yakın rakibinin 6 puan önünde liderliğini korudu. 26’şar puanlı Karşıyaka ve 52 Orduspor ikinciliği paylaşırken, Karaköprü ile birlikte Belediye Kütahyaspor, Belediye Derincespor ve Ağrı 1970 Spor play-off hattını oluşturuyor. Edirnespor, Eskişehirspor ve Yomraspor ekipleri ise bu hafta da düşme hattından çıkamadı. *HÜSEYİN TURGUT
Atıcılıkta milli sporcular bir yıl içerisinde 26 madalya kazandı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.