Alınan bilgiye göre, dün gece saatlerinde Bahattin Arman (62) ve Cemil E. (40) bir kadın arkadaşlarıyla birlikte Taşliman Mahallesi Muhtar Ahmet Sugün Caddesi üzerinde bulunan akaryakıt istasyonunun alt kısmında atıl şekildeki dükkana girdi. Burada alkol aldıkları öğrenilen Arman ve Cemil E., tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Cemil E., Bahattin Arman’ı boğazından bıçakladı. Arman olay yerinde yaşamını yitirdi, Cemil E. ise olay sonrası bölgeden kaçtı.
Olay yerine gelen polis Arman’ın öldüğünü tespit ederken, kaçan şüpheli Cemil E.’yi yakalayarak gözaltına aldı.
Bölgede olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Arman’ın cansız bedeni otopsi için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Cinayet zanlısı Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı adliye girişinde ‘pişman mısınız’ sorusuna ‘evet’ yanıtını verdi.
Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA
Tekirdağ’daki silahlı saldırıda hayatını kaybeden çocuk toprağa verildi
Türkiye-Endonezya ilişkilerindeki olumlu seyir ticarete güç kattı
DMM’den “KAAN uçaklarının motorları” hakkındaki iddialara ilişkin açıklama
Türkiye’nin merakla beklediği davada karar çıktı
Mavi Vatan’a ulaşan yeni sondaj gemisi Türkiye’nin enerji filosunu güçlendirecek
Sekiz yıl sonra Eşref Rüya için döndü
Güllü düştükten sonra kızının feryatları kameralara yansıdı
KTO Karatay’dan dikkat çeken proje
Konya’nın bu mahallelerinde elektrik olmayacak! 2 Ekim Perşembe günü
AK Parti’den Seydişehir 1915 Spor’a ziyaret
Konyaspor günü tek idmanla değerlendirdi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.