İlk olarak merkez caddelerde, parklarda Ihlamur, çınar, dişbudak, cam, ve selvi ağaçları dikiliyor.
Belediye Başkanı Hasan Koçer, bahar ayının gelmesi ile birlikte ağaç ve fidan dikme çalışmalarına hız verdiklerini belirtti.
Merkez cadde ve mahallelerinde başlattıkları çalışmaları dış mahalleler Saray ve Arasöğüt’te de sürdürdüklerini ifade eden Koçer, şunları kaydetti:
“Yine burada ıhlamur, dişbudak, çam ve selvi fidanları ekiyoruz. ‘Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikin’ diyen bir Peygamberin ümmetiyiz hamdolsun. İlçemize ektiğimiz her fidanın yarın bizler ve gelecek nesillerimiz için sağlıklı ve temiz birer nefes olacağının farkındayız. Zor ve hassas bir dönemden geçiyoruz. Tüm dünya ve ülkemiz yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele içerisinde ama bu salgın bizim ağaç sevgimize engel olamaz. Bu kapsamdaki çalışmalarımızı da arttırarak ve çeşitlendirip geliştirerek sürdüreceğiz.”

Konya’da organik çilek üretiminin merkezine büyükşehirden fide desteği
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
144268 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
141277 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
124359 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
122531 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
119672 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69562 kez okundu