Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Vekil Ekici ve Seydişehir Heyetinden önemli temaslar

AK Parti Konya Milletvekili Hasan Ekici, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Koordinatörü İzzet Çelik, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Ramazan Arın ve Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Seydişehir’in öncelikli meseleleriyle ilgili görüşmeler gerçekleştirmek üzere Konya’da bir dizi ziyarette bulundu.

Program kapsamında Milletvekili Ekici ve beraberindeki heyet, ilk olarak Karayolları 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroğlu’nu ziyaret etti. Görüşmede Alacabel Tüneli’nde devam eden çalışmalar hakkında detaylı değerlendirmelerde bulunulurken, Seydişehir–Süleymaniye yolu için yürütülen proje süreci üzerine de görüş alışverişi yapıldı. Konya temaslarının ikinci durağında heyet, Konya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Önder Çiftci ile bir araya geldi. Ziyarette İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirilen personel alımları ve Seydişehir’e yönelik istihdam süreçleri ele alındı. Milletvekili Ekici, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve İlçe Başkanı Ramazan Arın ile birlikte Konya İl Müftüsü Ali Öge’yi de ziyaret etti. Görüşmede, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılacak imam atamaları çerçevesinde Seydişehir’in bazı mahallelerinde yaşanan imam eksikliğinin giderilmesi için gerekli adımların atılması talep edildi. Programın son durağında ise heyet, Konya İl Sağlık Müdürü Yusuf Yavuz’u ziyaret etti. Ziyarette Seydişehir Devlet Hastanesi’nin ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve planlanan iyileştirme projeleri hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

Ziyaretler sonrası açıklamada bulunan AK Parti Konya Milletvekili Hasan Ekici şunları kaydetti: “İl Yönetim Kurulu Üyemiz ve İlçe Koordinatörümüz İzzet Çelik, İlçe Başkanımız Ramazan Arın ve Belediye Başkanımız Hasan Ustaoğlu ile birlikte, Seydişehir’imizin ihtiyaç duyduğu hizmetlerin ilçemize kazandırılması noktasında önemli temaslarda bulunduk. Çözüme kavuşmayı bekleyen sorunlarımızı ilgili kurum müdürlerimize ilettik. Taleplerimizi dikkatle dinleyen ve gerekli çalışmaların yapılacağını ifade eden tüm kurum müdürlerimize teşekkür ediyorum. Memleketimizin meselelerini yakından takip etmeye ve çözüm için gerekli adımları atmaya kararlılıkla devam edeceğiz.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Birekul: Nice önemli ismin fikir ve eserleri öğretmenlerin rehberliğinde şekillenmiştir

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.