
Konya ilinde eğitim görmek üzere 58 farklı ülkeden gelen öğrencilerle bir araya gelen Vali Sayın İbrahim Akın, öğrencilerle bir süre sohbet ederek kendilerine başarı temennilerinde bulundu.
Programın ardından Konya Uluslararası Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi Pansiyonu yemekhanesinde öğrencilerle birlikte iftarını açan Vali Sayın İbrahim Akın, Ramazan ayının bereket ve kardeşlik iklimini öğrencilerle birlikte paylaşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
İftar programına, Konya İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Selçuklu İlçe Millî Eğitim Müdürü Sami Sağdıç eşlik etti.
Kaynak: HABER MERKEZİ

Konya’da “Maarifin Kalbinde Ramazan” etkinlikleri
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
141717 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
138680 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
121789 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
120043 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
117446 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69443 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.