
Konya Valisi İbrahim Akın yaşanan olumsuzluklar sonrasında hasar bulunan ilçeler dolayısıyla Kadınhanı Kaymakamlığında kurulan kriz masasında yetkililerle bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda; hasar tespit süreci, sahadaki mevcut durum, alınan tedbirler ve kurumlar arası koordinasyon çalışmaları kapsamlı şekilde değerlendirildi. Ayrıca ilçelerimizde gerçekleştirilen hasar tespit çalışmalarına ilişkin hazırlanan sunum, ilgili kurumlarla paylaşılmak üzere ele alındı.
Toplantının ardından Kadınhanı ilçemizde zarar gören konutlarda incelemelerde bulunan Vali İbrahim Akın, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin en kısa sürede giderilmesi amacıyla tüm kurumların eşgüdüm içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kaynak: HABER MERKEZİ

Konya Hadim’de yağış 10 küçükbaş hayvanı telef etti
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
142258 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
139213 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
122333 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
120557 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
117904 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69467 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.