Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Vaka haritası açıklandı! Konya’da vaka sayısı düşmeye devam ediyor

Sağlık Bakanı Koca, illere göre haftalık COVID-19 vaka sayısı haritasını paylaştı. Bakan Koca'nın paylaştığı haritaya göre, vaka sayıları İstanbul'da 340,61, Ankara'da 541,56, İzmir'de 324,82 oldu. Konya'da ise vaka sayısı 209, 48'e düştü.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 5-11 Mart arasındaki haftalık vaka sayısını paylaştı.

 

 

 

Bakan Koca’nın paylaştığı haritaya göre, vaka sayıları İstanbul’da 340,61, Ankara’da 541,56, İzmir’de 324,82 oldu.

Konya’da ise 26 Şubat- 4 Mart haftasında 441,06 olan vaka sayısı son haritada 209, 48’e geriledi.

KONYA’DA VAKA SAYISI YARIYA DÜŞTÜ

5-11 Şubat haftasında 927,09 ile pik yapan Konya’nın vaka sayısı bir sonraki haftadan itibaren düşüşe geçti. 12-18 Şubat haftasında her yüz bin kişide görülen ortalama vaka sayısı 790,46 olan Konya’da, 19-25 Şubat haftasında ise 692,4 olarak gerçekleşti. 26 Şubat- 4 Mart aralığında 441, 06 olan Konya’nın vaka sayısı 5-11 Mart haritasında büyük bir düşüş kaydederek 209, 48 oldu.

 

Konya’da bir önceki haritaya göre haftada 10 bin 43 kişi koronavirüse yakalanırken günde ortalama bin 434 kişinin KOVİD-19 testi pozitif çıkmıştı.

 5-11 Mart haftasında ise haftada ortalama 4 bin 527 kişi KOVİD-19’a yakalanırken, günde 647 kişi enfekte oldu.

DEĞİŞİM ORANI YÜZDE 52,51

 5-11 Mart haritasına göre Konya’daki vakaların bir önceki haftaya göre farkı -231, 58, değişim oranı ise yüzde 52, 51 olarak gerçekleşti.

 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Konya’nın Bozkır ilçesinde taşımalı eğitime ara verildi

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.