
Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun ev sahipliğinde Millet Bahçesinde gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Ümit Lale, Protokol Üyeleri, engelli bireyler ve aileleri katıldı.
Kuran tilaveti ile başlayan programda Başkan Ustaoğlu engelli bireyler ve aileleri ile sohbet etti.
Hayatımıza anlam katan, sabrın ve güçlü duruşun en güzel örneğini sergileyen engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu; “Sevgisiyle, sabrıyla ve azmiyle hepimize ilham veren özel bireylerimiz ve onların kıymetli aileleriyle bugün burada aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizlerin her zaman farkındayız ve her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Engel, bir eksiklik değil; hayata başka bir pencereden bakabilme yeteneğidir. Bizler, sevgiyle ve anlayışla her engelin aşılabileceğine inanıyoruz. Sizlere gönül penceremizden bakıyor, sizlerle gönül köprüleri kurmanın gayreti içerisindeyiz. Çünkü biz, birlikten kuvvet doğacağına; sevginin ve dayanışmanın her türlü engeli aşacağına yürekten inanıyoruz.
Belediye olarak sosyal belediyeciliği yalnızca hizmet üretmek olarak değil; gönüllere dokunmak, her zaman ve her koşulda vatandaşımızın yanında olmak olarak görüyoruz. Bu anlayışla engelli bireylerimizin yaşamını kolaylaştıracak, ailelerimizin yükünü hafifletecek çalışmalara kararlılıkla devam ediyoruz. İlçemiz genelinde sizlerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik pek çok çalışmayı hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.
Sizler bu toplumun ayrılmaz bir parçası ve en büyük umudusunuz. Her birinizin hayalleri, yetenekleri ve potansiyeli bizim için son derece kıymetlidir. Bizler; sizlerin önündeki engelleri kaldırmak, fırsat eşitliğini güçlendirmek ve hayatın her alanında daha aktif rol almanızı sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, iftar soframızı bizlerle paylaştığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor; Ramazan ayının ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum”dedi.
Kaynak: HABER MERKEZİ

Selçuklu’da Sertaç Abi çocuklarla “Kardeşlik Buluşması”nda bir araya geldi
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
141945 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
138911 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
122014 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
120269 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
117652 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69457 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.