Türk Hava Kuvvetleri tarafından düzenlenen Uluslararası Anadolu Kartalı-2022 Eğitimi, 20 Haziran – 01 Temmuz 2022 tarihleri arasında 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığında gerçekleştirilecek.
NATO’nun tatbikatı da Konya’da yapılacak
NATO’nun İntikal ve Hazırlık Tatbikatı “Ramstein Dust II-2022 (RADU II-22)”, Uluslararası Anadolu Kartalı 2022 Eğitimi ile ilişkilendirilerek 20-28 Haziran’da Türkiye’de düzenlenecek.
Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, NATO personeli, İntikal Edebilir Hava Komuta ve Kontrol Merkezi, Tanımlanmış Hava Resmi Üretim Merkezi, Algılayıcı Birleştirme Birimi ve Yer Hava Yer teçhizatı tatbikat kapsamında Türkiye’ye intikal etti.
RADU Tatbikatı, hava harekatı uygulama usulleri açısından benzersiz bir eğitim imkanı sunan ve Konya’daki 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığında gerçekleştirilen Uluslararası Anadolu Kartalı 2022 Eğitimi ile ilişkilendirilerek icra edilecek.
Beyşehir Gölü’nde yavru su kuşları ilgi çekiyor
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96498 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79696 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72988 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
71260 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
67190 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61220 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.