
Türkiye Kürek Federasyonunun açıklamasına göre, Polonya’nın Poznan kentindeki Malta Gölü’nde düzenlenen organizasyonda 53 ülkeden 239 ekip, 18 farklı tekne sınıfında yarıştı.
Son 2 yılın Avrupa 23 yaş altı şampiyonu Cevdet Ege Mutlu, erkekler tek çiftede şampiyonluğa ulaştı.
Milli sporcular, bu sonuçla şampiyonayı 3 altın madalyayla tamamladı.
Halil Kaan Köroğlu hafif kilo erkekler tek çifte, Enes Biber ile Aytimur Selçuk da erkekler iki tek kategorisinde podyumun zirvesine çıkmıştı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen federasyon başkanı Erhan Ertürk, sporcularla gurur duyduklarını belirterek “Sadece madalya değil yılların emeği, alın teri ve sabrın karşılığını aldık. Bu çocuklar sadece kürek çekmedi; milletin umudunu, inancını suyun üstüne yazdılar. Her bir kürek darbesi, bu ülkenin yüreğiyle buluştu. Bu başarılar daha yolun başı. Hedef Los Angeles 2028 Olimpiyatları’nda Türk küreğinin adını tarihe altın harflerle kazımak.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Feyenoord maçında oynayabilecek 2 yeni transferimiz daha olacak
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
120711 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
60920 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
53753 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
50700 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
43699 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36870 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.