Süper Lig’de 2003-2004 sezonundan bu yana düdük çalan 43 yaşındaki Aydınus, kariyerinde 4. kez Galatasaray-Trabzonspor maçına çıkacak. Aydınus’un daha önce yönettiği üç maçta bordo-mavililer sahadan yenilgiyle ayrıldı.
Hakem Aydınus, kariyerinde ilk kez Trabzonspor – Galatasaray maçına 23.12.2009 tarihinde atandı. Ali Sami Yen’de oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kaybetti. Bordo-mavililer 2013 yılında yine İstanbul’da oynanan maçı 2-1, 2014 yılında Trabzon’da oynanan maçı ise 4-1 kaybetmişti.
TRABZONSPOR’UN FIRAT AYDINUS KARNESİ
Fırat Aydınus, bugüne kadar Trabzonspor’un 42 maçını yönetti. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer 16 galibiyet, 13 beraberlik ve 13 mağlubiyet elde etti. Aydınus, bordo-mavililere 92 sarı kart gösterirken 11’de kırmızı kart gösterdi.
Galatasaray’ın ise 38 maçını yöneten Aydınus’la sarı-kırmızılılar 19 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet alırken, söz konusu maçlarda 93 sarı kart ve 10 kırmızı kartı Galatasaray’lı oyunculara gösterdi.
22 Ekim Cumartesi günü TT Arena’da oynanacak olan Galatasaray-Trabzonspor maçında düdük çalacak olan Fırat Aydınus’un yöneteceği maç saat 19:00’da başlayacak.
Riekerink: ‘Beşiktaş’ın son golü ofsayttı’
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
118101 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
59345 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
51909 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
49119 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
41937 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36514 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.