Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yeniden aday gösterilen AK Parti’li Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir ile seçim çalışması için ilçede esnaf ziyareti yaptı.
Ticaret Bakanı’nı gören bir esnaf, onu iş yerinde çay içmeye davet etti. Çayın sıcak olup olmadığını soran Bolat, “Sıcak” yanıtını alınca içeri girdi.
“ÇAYIM KAÇAKTIR AMA SÖYLEYEYİM…”
Esnaf ise bakana dönerek, “Çayım kaçaktır ama, onu söyleyeyim.” dedi. Ticaret Bakanı’nın yanında kaçak çay kullandığını söyleyen esnafa AK Parti’li Demir, “Ticaret Bakanı’nın yanında bu söylenir mi?” dedi. İlginç durum çevredikileri güldürdü.
Bu ilginç durumu Gümrük Muhafaza Personeli Derneği’nin Instagram hesabından paylaşılarak şu not düşüldü:
“Bakanımız Ömer Bolat ile Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir’in esnaf ziyaretinde, esnafın ikram ettiği çayın kaçak olduğunu söylemesi, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir tarafından böyle yanıt buldu.” (NTV)

İstinat duvarı dibinde cesedi bulunmuştu! Hande’nin ölümündeki sır perdesi aralandı
GÜNCEL
Kırmızı bültenle aranan 32, ulusal seviyede aranan 40 kişi yurt dışından Türkiye’ye getirildi
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
98623 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
81797 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
75090 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
73349 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
69317 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61572 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.