Olay; Düzce’de Merkeze bağlı Konaklı Köyü’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre mısır tarlasına mahsule bakmak için gelen çiftçi yerde insan kafatası, kemikleri, kıyafetleri ve ilaç kutularını görünce durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Düzce İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgeyi güvenlik şeridine alarak detaylı çalışma başlattı.
Yapılan inceleme ve araştırma sonucunda kıyafetlerinden çıkan kimlik ile kemik parçalarının Samsun ili Bafra ilçesinde kayıp kaydı bulunan 66 yaşındaki Cafer Ak isimli şahsa ait olduğu belirlendi.
Olayla ilgili olarak Düzce Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli tahkikat başlatılırken kemik parçaları DNA için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Kaynak: İHA
Yangında dumandan etkilenen 3 yaşındaki Asaf, 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
RTÜK’ten 5 televizyon kanalına üst sınırdan para cezası
Türk zırhlısı Macaristan’da göz doldurdu
Biyoçeşitlilik ve habitatın korunması için geliştirilen projelere destek verilecek
BM: Gazze’de on binlerce Filistinli büyük bedeller ödeyerek sürekli göçe zorlanıyor
DMM, Minguzzi cinayetine ilişkin davada “katile engelli raporu verildi” iddiasını yalanladı
Türkiye ile BAE arasındaki swap anlaşmasının Körfez yatırımlarının önünü açması bekleniyor
MİT’ten son 3 yılda Mossad’ın ajan ağına yönelik 6 operasyon
Gönül Dağı’ndan Gazze’ye destek mesajı
O ildeki barajların doluluk oranı kuraklık nedeniyle düştü
Konya’da kırmızı ışıkta duran otomobile arkadan son sürat çarptı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.