Hazine ve Maliye Bakanlığı, euro ve dolar cinsi tahvil ihracında daha önce 17–21 Aralık olarak duyurulan talep toplama döneminin 24-25-26 Aralık tarihlerinde devam etmesine kadar verdi.
Hazine 12 Aralık’ta bireysel yatırımcılara sunulan finansman araçlarının çeşitlendirilmesi ve yatırımcı tabanının genişletilmesi amacıyla euro ve dolar cinsinden devlet tahvili ihracı için 17–21 Aralık tarihleri arasında talep toplanacağını ve 28 Aralık’ta senetlerin ihraç edileceğini duyurmuştu.
Bugün yapılan açıklamada yatırımcılardan gelen talep göz önünde bulundurularak, 12 Aralık’taki duyuruda yer alan diğer hususlar aynı kalmak kaydıyla, talep toplama döneminin 24, 25 ve 26 Aralık 2018 tarihlerinde devam etmesine karar verildiği belirtildi. Açıklamaya göre söz konusu senetler yine 28 Aralık Cuma günü yatırımcıların hesaplarına aktarılacak.

İşte TÜİK’in belirlediği asgari ücret
1
Türkiye ile Endonezya arasında 3 anlaşma imzalandı
100721 kez okundu
2
Motorine zam yolda
39228 kez okundu
3
Bu yıl İHA pilotu olmak için başvuranların sayısı yüzde 236 arttı
37858 kez okundu
4
Kozmetik sektöründe yıl sonu ihracat hedefi 1,7 milyar doları aşmak
19720 kez okundu
5
Devlet taşınmazlardan gelecek yıl 31,1 milyar lira gelir bekliyor
18350 kez okundu
6
S&P Global Ratings, petrol üretim kesintileri nedeniyle Irak’ın kredi notunu negatif izlemeye aldı
18286 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.