Meram Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün görüntülerin çekildiği firmanın faaliyetine son vermesi ve idari para cezası uygulamasının ardından sütle banyo yapan Emre S. ile görüntüleri sosyal medyada paylaşan Uğur T’yi yakaladı.
İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin işlemleri sürüyor.
– Olay
Konya’daki bir süt toplama merkezinde çalışanlardan birinin teknenin içerisine doldurulan sütle banyo yaptığı görüntülerin sosyal medyada paylaşmasının ardından bugün Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri firmanın faaliyetine son vermiş ve idari para cezası uygulamıştı.
Tarım ve Orman Bakanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamada ise “Konya’daki bir süt üretim tesisinde olduğu ileri sürülen, halk sağlığını ve gıda güvenliğini hiçe sayan görüntüler üzerine söz konusu işletmeye ekiplerimiz ivedilikle yönlendirilmiştir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.” ifadesi kullanılmıştı.
Bunun üzerine firmanın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, tepkilere neden olan görüntülerdeki kişinin iş akdinin feshedildiği ve hakkında gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı duyurulmuştu.

Torku’dan tokat gibi cevap
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
144459 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
141468 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
124551 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
122723 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
119850 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69568 kez okundu