Konya AÇIK 26°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Survivor heyecanı Şırnak’ta

Acun Ilıcalı, Şırnak’ın Günyüzü köyünde Survivor yarışması düzenleyen çocuklara kayıtsız kalmadı. Ünlü televizyoncu, çocuklar için önümüzdeki hafta güzel bir oyun parkuru kuracaklarının müjdesini verdi.

Şırnak’ta kendi aralarında Survivor düzenleyen çocuklara Acun Ilıcalı’dan müjde geldi. Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyünde yaşları 8 ile 13 arasında değişen bir grup çocuk, Ilıcalı’nın sunduğu Survivor’dan etkilenerek bahçelerinde kendi imkanlarıyla yarışma parkurları yaptı. Çocuklar malzeme olarak teneke, araç lastiği, demir, battaniye, odun, briket ve kamyonetlerin kasalarını kullandı. Ilıcalı’nın görevini üstlenen Şahin Oğurlu oyundan önce ‘Ünlüler’ ve ‘Gönüllüler’ diye iki takım kuruyor. Yarışmacılar mavi bayrağı alabilmek için tehlikeli etaplardan geçiyor. Kazanan takımlar ise bir şey alamadan akşam vakitlerinde evlerine dağılıyor.

survivor-heyecani-sirnakta-2

DOMİNİK’TEN SEVGİLER

Çocuklardan 11 yaşındaki Rabiya Roza Ediş, Acun Ilıcalı’ya seslenerek köylerinde bir oyun sahası kurulmasını istedi. Ediş, “Ben burada Acun ağabeye rakip çıkıyorum, oynadığımız oyunlar bize gayet iyi geliyor. Eğlenebileceğimiz oyun, park yeri yok. Acun ağabeyden bize bir oyun parkı yapmasını istiyoruz” dedi. Çocukların isteğine kayıtsız kalmayan Ilıcalı, twitter hesabından müjdeyi verdi: “Survivor köyü haberlerini okudum. Arkadaşlarımız bu hafta gelip parkurunuzu hazırlayacaklar. Dominik’ten hepinize sevgiler.”

(Star)

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Konya’da traktör ile otomobil çarpıştı: 4 yaralı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0