Survivor’da dün akşam yapılan eleme sonucunda, gönüllüler takımından Bulut adaya veda eden isim oldu.
Survivor 2017’de dün akşam adaya kimin veda ettiği belli oldu.
Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken adalarda tartışmalar ve ödül oyunlarındaki heyecan sürüyor. Ödül oyunu heyecanı dün akşam da yaşandı.
Zorlu parkurda mücadele eden yarışmacılar muhteşem bir ödülü kazanmak için mücadele etti. Öte yandan gönüllüler takımında eleme potasında yer alan Gökhan, Erdi, Berna ve Bulut arasında yapılan oylamada adaya veda eden isim belirlendi.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?
Gün geçtikçe şartların biraz daha ağırlaştığı Survivor’da bir konsey daha gerçekleşti.
Dokunulmazlık oyunlarını kaybederek toplamda 4 eleme adayı belirlemesi gereken Gönüllüler Takımı yarışmacıları adaya veda etmesini istedikleri isimleri yazmışlardı.
Daha önce Erdi ve Berna’nın eleme adayı olduğu Gönüllüler Takımı’nda ikinci konseyde de Bulut ve Gökhan potaya çıkarıldı.
Toplamdaki 4 isimden en az halk desteği alan yarışmacı survivor’a veda etti. Survivor 2017’de gönüllüler takımında adaya veda eden isim Bulut Özdemiroğlu oldu.
BULUT NELER SÖYLEDİ?
Survivor’dan elenen Bulut karar sonrası şunları söyledi: “Çok uzun süreçten sonra buraya geldim. Burası zor ve keyifli. İnsanın kendini dinleyecek o kadar çok vakti oluyor ki elini kolunu bile nasıl kullanabildiğini öğreniyorsun.
Herkes futbolcu, doktor olmak ister ben Survivor olmak istiyordum. Geldim, yaşadım, en azından hedefimi gerçekleştirdim.”
Survivor’da kim elendi? – 8 Mart Survivor’da elenen isim
1
Uzak Şehir, tüm kategorilerde zirvede yer aldı
3032 kez okundu
2
MasterChef 2025 Hilal Ağca Kimdir
2507 kez okundu
3
MasterChef İkincisi Barbaros üzücü haberi duyurdu!
2422 kez okundu
4
Emine Ün’den duygu dolu İbrahim Erkal Paylaşımı
1366 kez okundu
5
Uzak Şehir, yine zirvede
1189 kez okundu
6
Müzisyen Bekir Ünlüataer dans hocasıyla evlendi
1129 kez okundu