Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Suphi Altındöken için karar verildi! Gizlice gömülecek

Özgecan'ın katilinin cesedi nereye gömülecek sorusu nihayet cevap buldu. Hiçbir yerde gömülmesine izin verilmeyen Özgecan'ın katili Ahmet Suphi Altındöken'in cesedi için Adana Belediyesi'nden olumlu cevap geldi.

ANNENİN BİR SUÇU YOK

Nihayetinde hayat devam ediyor. Annenin bir suçu yok. En kötü şartlarda da nihayetinde çocuğunun anası. Adana Müftümüz de bana meseleyi dün izah etti. Ben de tekrar Tarsus Belediyesi ile bir görüşme yaptım. Onlar da aslında meselenin öyle olması gerektiğini söylediler. Mersin Büyükşehir Belediyesi de Tarsus’takiler de bu konudaki yasaları biliyor. Daha ileriye götüreceklerine hiç ihtimal yok.”

ADANA’DAN GÖNDERİLDİLER

Öte yandan Özgecan Aslan’ı hunharca öldüren Ahmet Suphi Altındöken’i hükümlü olduğu cezaevinde koğuşunda tabancayla vurarak öldüren hükümlü Gültekin Alan ile olaya karıştıkları öne sürülen çete lideri hükümlü Ahmet Tekin Baykal, tutuklu Ferhat Yüksel ve hükümlü Hüsamettin Bağlar başka cezaevlerine nakledildi.

Güvenlik nedeni ile 4 şüphelinin hangi cezaevine gönderildiği ise açıklanmadı. Olayla ilgili tutuklanan infaz koruma memuru Hacı Ahmet Özdoğan ile hükümlü Hüsamettin Bağlar’ın eşi Gamze Bağlar ise Kürkçüler Cezaevi’nde tutuklu olduğu öğrenildi.

(Sabah)

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fırtına obüsleri IŞİD mevzilerini vuruyor

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.