
Listeye 5 AK Partili ve 5 Cumhuriyet Halk Partili (CHP) büyükşehir belediye başkanı girdi. Özellikle AK Parti’nin elindeki en büyük belediye olan Konya Büyükşehir Belediyesi, aldığı sonuçla öne çıktı.
En başarılı başkan Gaziantep
Ankete göre Türkiye’nin en başarılı büyükşehir belediye başkanı, yüzde 61,5 oy oranıyla Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin oldu. İkinci sırada yüzde 61,1 oy oranıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Nuri Çavuşoğlu yer aldı.
Altay üçüncü sırada
Listenin üçüncülüğünü ise yüzde 60,9 oranla Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay elde etti. Vatandaşların büyük bölümü, Altay’ı hem halkla ilişkiler hem de belediye hizmetlerindeki çalışmaları nedeniyle başarılı bulduğunu ifade etti.
Hatay depreminde Altay öne çıkmıştı
Başkan Altay, özellikle deprem sürecinde Hatay’daki aktif çalışmalarıyla Türkiye genelinde geniş kesimlerin takdirini kazanmıştı.
Kaynak: HABER MERKEZİ

KOSKİ Gaziantep’te yenilikçi dijital dönüşüm projelerini anlattı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
141796 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
138755 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
121863 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
120118 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
117509 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69448 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.