Şırnak’ta helikopter kazasında şehit olan 13 askerden 6’sının, 31 Mayıs’ta birlikte çektirdiği fotoğraf ortaya çıktı.
Kazada şehit olan 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın ile silah arkadaşları Albay Oğuzhan Küçükdemir, Albay Gökhan Peker, Yarbay Songül Yakut, Binbaşı Koray Onay ve Yüzbaşı İlker Acar’ın yer aldığı fotoğrafın 31 Mayıs’ta akşam saatlerinde Alay Komutanlığı’nda çekildiği kaydedildi.
Şırnak’ta 31 Mayıs’ta Şenoba Tugay Komutanlığından kalkan AS 532 Cougar tipi helikopter, yüksek gerilim hattına takılarak düşmüş, 13 askerimiz şehit olmuştu.

FETÖ şüphelisini çocuk ağlaması yakalattı
GÜNCEL
Kırmızı bültenle aranan 32, ulusal seviyede aranan 40 kişi yurt dışından Türkiye’ye getirildi
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
98620 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
81794 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
75087 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
73346 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
69314 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61572 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.