Samsun’un Bafra ilçesinde bugüne kadar aralıksız üniversite sınavına giren Adem Topçuoğlu, 41’inci sınavına ilk günkü heyecanı yaşayarak girdi.
1980 yılında Bafra Lisesi’nden mezun olduktan sonra askerlik görevini yaparken giremediği üniversite sınavlarına 41 yıldır girerek aynı heyecanı yaşıyor.
Milli İrade Ortaokulu’nda sınava giren 60 yaşındaki Adem Topçuoğlu, bundan sonra sınavlara girmeye devam edeceğini söyledi.
“Bundan sonra ben ona miras bırakacağım”
Topcuoğlu sınav öncesi “41’inci kez sınava gireceğim. 88 yılından bugüne tam 41 sene sürekli sınavlara giriyorum. 5’inci üniversitemizi de bitirdik. Bu sınava girme alışkanlığını sürdüreceğim. Zaten bundan sonra da yeğenimi alıştırıyorum. Çünkü beni sınava getiriyor. Bundan sonra ben ona miras bırakacağım. İlkokulu bitirdi. 8 sene sonra sınava girecek.” dedi.
Kocaeli Başiskele’de icradan satılık 2+1 daire
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96504 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79702 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72994 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
71266 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
67196 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61221 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.