Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, gelecek nesillere tarihi ve kültürel yerleri tanıtmak için ilçede eğitim öğretim gören başarılı lise öğrencilerini Çanakkale’ye götürüyor.
İlk öğrenci kafilesini Çanakkale gezisine uğurlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ’’Vatanımızın tarihi ve kültürel değerlerine sahip bölgeleri tarih kitaplarından ne kadar okunursa okunsun Çanakkale gibi bir tarihin yaşandığı toprakların mutlaka görülmesi gerekir. Derslerinde başarılı olan öğrencilerimizi sosyal belediyecilik anlayışımızla ecdadımızın tarih yazdığı topraklara götürerek oraları görme imkanı sağlıyoruz’’ dedi.
Çanakkale gezisine katılan öğrenciler de, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a organizasyon için teşekkür etti.
Konya’da 3 mahalleye 140 km kanalizasyon
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
134246 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
129760 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
114367 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
112858 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
109727 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69057 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.