Kızılay Haftası (29 Ekim – 4 Kasım) etkinlikleri kapsamında Seydişehir Kızılay Şubesi tarafından semt pazarı girişinde vatandaşlara lokma tatlısı ikram edildi. Etkinliğe destek veren gönüllülere ve standa uğrayarak Kızılay’a ilgi gösteren tüm hemşerilere teşekkür eden Seydişehir Kızılay Şube Başkanı Mehmet Kar Yağdı, “Kızılay Haftamız kutlu olsun” dedi.
Kızılay Haftası dolayısıyla şube ayrıca çok özel misafirleri de ağırladı. Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenleri Arife Suluçay, Alihan Kara ve öğrencileri Kızılay’ı ziyaret ederek anlamlı bir buluşmaya imza attı.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Şube Başkanı Mehmet Kar Yağdı, “Öğretmenlik çok kutsal bir görev; ancak özel eğitim okullarında görev yapan öğretmenlerimizin sorumlulukları daha da zor ve kıymetli. Kendilerini yürekten tebrik ediyor, Kızılay camiamız adına teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Kızılay Seydişehir Şubesi, hafta boyunca çeşitli etkinliklerle Kızılay’ın yardımlaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmayı sürdürecek.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bakan Yerlikaya Konya’ya geliyor
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
139430 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
136349 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
119488 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
117798 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
115391 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69331 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.