Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, gönderilen personel ve ekipmanların bölgeye ulaştığını ve çalışmalara başladığını bildirdi.
Yangının söndürülmesi için ellerindeki imkanlarla seferber olduklarını ifade eden Tutal, “Seydişehir olarak, coğrafi yakınlığımız olan Akseki ve Manavgat bölgesinde başlayan yangınların kontrol altına alınması, kontrol altına alınan bölgelerde soğutma işlemlerinin yapılabilmesi için 3 personelimizle 1 arazöz ve su tankeri gönderdik. Tüm imkanlarımızla destek olmaya, yaralarımızı birlikte sarmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Öte yandan, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Seydişehir İtfaiye Amirliği tarafından da 2 personel ile 1 itfaiye aracı yangın bölgesine gönderildi.
Konyalı gurbetçinin yaklaşık 300 bin TL’ni çalan şahıslar Afyon’da yakalandı
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96475 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79677 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72969 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
71241 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
67170 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61217 kez okundu