İlçeye bağlı Kumluca Mahallesi’nde askere gidecek gençler için düzenlenen eğlence gecesine katılanBaşkan Tutal, kutsal göreve giden gençlere sağlıkla gidip geri dönmeleri temennisinde bulundu.
Gençlerin mutlu gününe ortak olan Tutal, “Gençlerimiz bu mukaddes görevi en güzel şekilde yerine getirerek sağ salim ayaklarına taş değmeden inşallah memleketlerine döneceklerdir. Onlar bizim gururumuz, onurumuz her şeyimizdir. Allah’a emanet olun.” diye konuştu.
Başkan ayrıca askere gidecek tüm gençlere içlerinde Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim bulunan hediye takdim ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Konya’da 4 kişi sobadan zehirlendi
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
98794 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
81969 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
75263 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
73522 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
69494 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61597 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.