Gümüşler Otomotiv Amatör Süper Grup’ta 6. hafta maçları geride kalırken, lider değişmedi Selçukspor zirvede tek başına yoluna devam etti. Lig’in 6. Haftasında Ilgın deplasmanında zorlanmadan 4-0 gibi farklı galibiyet alarak zirveye oturdu. Ligde ilk 4 sırayı Selçukspor, İhsaniye Gençlerbirliği, Ç.Çumra Belediyespor ve Saiteli Kadınhanı Belediyespor oluşturdu. Buna göre, 18 puanlı Selçukspor 6. haftayı zirvede kapattı. Ligin son üç sırasını ise, 3’er puanla Muhasebe Gençler, Seydişehir Belediye Sanayispor ve ligden çekilen Karapınar Esnafspor oluşturdu.
Saiteli Kadınhanı Belediyespor-Seydişehir Belediye Sanayispor mücadelesi güvenlik güçlerinin gelmemesi nedeniyle karşılaşmanın hakemi Mehmet Himyeri tarafından ertelendi. Amatör Süper Grup’ta bu hafta oynanan maçların 1’ni ev sahibi, 2’ünü deplasman takımları kazandı. 1 maç berabere tamamlandı. Bu hafta ligde oynanan 4 maçta toplam 10 gol atıldı. En gollü karşılaşmalar 0-4 biten Ilgın Belediyespor-Selçukspor ve 2-1 sona eren Cihanbeyli Belediyespor-Muhasebe Gençler maçları oldu.
Öğretmenler Günü Google tarafından unutulmadı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.