Konya
°C
Yeni Meram
03.09.2021 15:17

Selçuk Üniversitesi öğrencileri kampüslerini müzikle tanıtıyor

Selçuk Üniversitesi öğrencileri, hazırladıkları müzikli videolarla hem kampüsleri Alaeddin Keykubat'ı tanıtıyor hem de salgın dolayısıyla veya mezun olarak kampüsten uzak kalan öğrencilere anılarını tazeleme fırsatı sunuyor.

A+
A-
03.09.2021 15:17
03.09.2021 15:27
0
2422
ABONE OL

Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Uygulama biriminde staj yapan öğrenciler tarafından hazırlanan "Kampüsten Sesler" videolarında, enstrümanlardan çıkan seslere geniş sosyal olanaklara sahip Alaeddin Keykubat Kampüsü'nden görüntüler eşlik ediyor.

Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin icra ettiği eserlerle çekilen mini kliplerde, beğenilen şarkı ve türküler seslendiriliyor.

Programın amacını anlatan Selçuk Üniversitesi öğrencisi ve program yapımcısı Esra Neşeli, "Bu videoları hazırlarken Selçuk Üniversitesine yeni kayıt yaptıran öğrenci arkadaşlarımıza üniversitemizin kampüsünü göstermek istedik. Bunun yanında mezun olan öğrenci arkadaşlar ya da uzaktan eğitim dolayısıyla kampüsü özleyenler için de müzik eşliğinde anılarını tazelemeyi hedefledik." diye konuştu.

Öğrencilerce hazırlanan, "Uzun İnce Bir Yoldayım" eserinin seslendirildiği klipte, Konya kent merkezinden yaklaşık 20 kilometrelik hatla kampüse ulaşan tramvaydan, öğrencilerin vakit geçirip sosyalleştikleri alanlara çok sayıda görüntü yer alıyor.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.