Siirt’in Pervari ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Burak Aydoğan’ın, Konya’nın Seydişehir ilçesindeki baba ocağına Türk bayrağı asıldı.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Salih Yahya Koca, şehidin Stat Mahallesi’ndeki kardeşi ile yakınlarına şehadet haberini verdi.
Şehidin Tekirdağ’da olan anne ile babasının da acı haberi aldıktan sonra Seydişehir’e gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Şehit Burak Aydoğan’ın baba ocağına Türk bayrağı asıldı.
Bekar olduğu öğrenilen şehit Burak Aydoğan’ın, İstanbul Beşiktaş’taki Vodafone Park yakınında 10 Aralık 2016’da düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Emre Horoz’un kuzeni olduğu öğrenildi.
Öte yandan askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan diğer asker astsubay Celal Özcan’ın da Konyalı olduğu, ancak ailesinin Antalya’da yaşadığı öğrenildi.
Yetkililer, ilçeye bağlı Pınarbaşı Mahallesi’nde yaşayan Özcan’ın dedesinin de evine giderek başsağlığı diledi.
Siirt’te askeri araç devrildi: 2 şehit, 6 yaralı
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95294 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78491 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
71760 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70008 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
65973 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60791 kez okundu