Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezi, Konya’ya götürdüğü kadınlara Selçuklu KETEM’de ücretsiz meme kanseri taraması yaptırdı.
Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Öztürk, erken teşhis için kanser taramasının önemine dikkat çekti.
Kanser taramalarının gönüllülük esasına dayandığını ifade eden Dr. Öztürk, “Çağımızın vebası olan kanser, erken teşhis edildiği zaman tedavi edilebilir ve hastanın yaşam kalitesi artırılabilir. Meme kanseri tedavisinde, erken evrelerde, yüzde yüze yakın başarı sağlanabilir. Unutulmamalıdır ki; erken teşhis hayat kurtarır. Başvuruda bulunan bütün bayanlarımızı belirli aralıklarla ücretsiz taramalara götüreceğiz. İlçede yaşayan bayanları bu ücretsiz hizmetten faydalanmaya davet ediyorum.” dedi.

Konya’daki gaspcıyı bandanası yakalattı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
128715 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
121660 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
110556 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
107792 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
104361 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68659 kez okundu