Konya Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda 10-14 Ocak tarihleri arasında devam edecek olan eğitimler kapsamında ilk eğitim ve tiyatro gösterisi, Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik yapıldı.
Sanayi işletmelerinde alınması gereken önlemler ve çalışanlarda güvenli çalışma farkındalığının kazandırılmasının amaçlandığı eğitimler ve tiyatro oyunlarıyla, iş kazalarına neden olan ihmallere dikkat çekildi.
Öğrencilerden de büyük beğeni toplayan etkinlik kapsamında, İş Güvenliği Uzmanı Yetişkin Eğitmeni Elvan Siyah da, kişisel koruyucu donanım kullanımı ve elektrik güvenliği, yüksekte güvenli çalışma, kimyasallarla güvenli çalışma ile makine güvenliği ve bakım onarım prosedürleri hakkında bilgiler verdi.
Tüm sanayi çalışanları davetli
14 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek olan ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Tiyatral Eğitimleri’ Konya Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda, saat 10:00-11:30 ile 13:30- 15:00 saatleri arasında günde iki gösterim olacak şekilde gerçekleştirilecek.
Ayrıca her gün saat 16:00’da Yöneticilere Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi düzenlenecek. İş Sağlığı ve Güvenliği Tiyatral Eğitimleri’ne Konya’daki tüm sanayi çalışanları davet edildi.

Karatay Kent Konseyi’nden ‘sıfır atık farkındalık okumaları’
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
98402 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
81578 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
74871 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
73130 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
69096 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61537 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.