Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Türkiye’nin hava ve füze savunma ihtiyacının karşılanmasına yönelik Rusya’dan alınan S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sisteminin tedarik sözleşmesinin 11 Nisan 2017’de imzalandığı hatırlatıldı.
Sözleşme kapsamında sistemin birinci batarya malzemelerinin intikalinin 12-25 Temmuz arasında tamamlandığı belirtilen açıklamada, “S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sisteminin ikinci batarya malzemelerinin Mürted Hava Meydanı’na intikaline bugün itibarıyla başlandı. İntikal faaliyeti takriben bir ay sürecektir.” ifadelerine yer verildi.
S-400 Uzun Menzilli Bölge Hava ve Füze Savunma Sisteminin ikinci batarya malzemelerinin Mürted Hava Meydanı/Ankara’ya intikaline bugün itibariyle başlandı. İntikal faaliyeti takriben bir ay sürecektir.https://t.co/qI5fgYD2AY#MSB #TSK pic.twitter.com/ZZ4bQ36seQ
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) August 27, 2019
Yerli tabanca üretiminde ‘seri’ dönem
1
Togg T10F Test Edilirken Görüntülendi! 600 km Menzille Gelecek!
49263 kez okundu
2
Gayrimenkul değerlemede yerli yapay zeka hamlesi
28515 kez okundu
3
Çinli doktorlar, 5 bin kilometre uzaktan ameliyat yaptılar
27755 kez okundu
4
Endemik bitki çekirdekleri, nörodejeneratif hastalıklar ve uyku bozukluğu sorunu çözülecek
27285 kez okundu
5
Cilt yaralarına yapay zeka destekli çözüm
26925 kez okundu
6
Nadir genetik hastalıklara “yeni teknolojik yaklaşımlar” ile çare bulunması hedefleniyor
25715 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.