MİSLİ.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor ilk yarının son maçında çarşamba günü Pazarspor’a konuk olacak. Ligde yine zor bir karşılaşmaya çıkacak olan yeşil-beyazlılarda galibiyet hesapları yapılıyor. Ligde 5 maçtır kazanamayan Yavru Kartal, bu maçtan üç puanla ayrılarak, 3 haftalık devre arası öncesi hem moral bulmak, hem de puanını 22 yaparak tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyor. 1922 Konyaspor’da bu maçın hazırlıklarına hafta sonu devam edilirken, bugün de taktik antrenmanı gerçekleştirilecek.
YAVRU Kartal yarın sabah yapacağı idmanın ardından ise Rize’ye giderek kampa girecek. Yeşil-beyazlılarda bu maç öncesinde cezalı ve sakat futbolcu bulunmuyor. Öte yandan 1922 Konyaspor’da transfer çalışmalarının da başladığı öğrenilirken, kadroda değişiklikler olabileceği ifade edildi. Konyaspor’un pilot takımı olan Yavru Kartal’dan İsmail Güven ve Doğan Can Gölpek ikinci yarıda A takıma geçiş yapabileceği ifade edildi. Ayrıca A takımda süre bulmakta zorlanan genç futbolcular da 1922 Konyaspor’a geçecek. Bunun yanı sıra Seydi Kayasoy ve Süleyman Selak ile de yollarını ayıran yeşil-beyazlılarda, Pazarspor karşılaşmasından sonra birkaç oyuncunun sözleşmesinin fesh edileceği bildirildi. *SPOR SERVİSİ
Daci’den ‘VAR’ isyanı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.