Konya
°C
Yeni Meram
20.02.2022 12:46

Özel Büyükşehir Hastanesi 42 yaşında

Sağlık özel sektörü ilklerinden biri olan Konya Özel Büyükşehir Hastanesi, sektörde 42. yılını kutluyor. Genel Müdür Genel Müdürü Osman Selim Başaralı, “Hastanemiz, sağlık sektöründe Konya’nın öncü kuruluşlarından biri olmaya devam edecek.” dedi.

A+
A-
20.02.2022 12:46
20.02.2022 12:47
0
2066
ABONE OL


Hafta sonu düzenlenen toplantıda Genel Müdür Osman Selim Başaralı, İş Geliştirme Sorumlusu Neşe Kabakçı ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Muharrem Karakuş basın mensuplarıyla bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Özel Büyükşehir Hastanesi’nin Konya’nın ilk tercih edilen referans hastanelerinden biri olma özelliği taşıdığını ifade eden Başaralı, “Hastanemiz, uzman hekim kadrosu, üstün hizmet anlayışı ve güvene dayalı yönetim sistemini benimsiyor. İleri teknolojinin kullanıldığı, yerli ve milli üretimin desteklendiği, başarılı faaliyetleriyle Konya’nın ilk tercih edilen referans hastanelerinden biri olma özelliği taşıyor. Bugün sektörde norm olarak kabul edilen ve yenilikleri süratle uygulayan ‘Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi’ ve ‘Bebek Dostu Hastane‘ unvanını kazanmış özel sağlık kuruluşları arasındadır” dedi.


HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ


“Sektöründe hasta ve uzman ekip güvenliğini ön planda tutarak sürekli gelişimini benimseyen Özel Büyükşehir Hastanesi her geçen gün büyüyor ve gelişiyor” diye konuşan Başaralı, “2021 yılının başında büyüyen ve yenilenen binasıyla hizmet vermeye devam eden Özel Büyükşehir Hastanesi, 34 kişiden oluşan hekim kadrosu, 28 yoğun bakım ünitesi, 91 yatak kapasitesi ve 18 branşı ile hizmet kalitesini sürekli artırarak çalışmalarını sürdürüyor. Hastanemiz merkezi konumu özellikli hekim kadrosu ve güler yüzlü çalışanlarıyla sağlık sektöründe Konya’nın öncü kuruluşlarından biri olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.
HÜSEYİN MENEKŞE

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.