Emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Doğu ve Güneydoğu’da düzenlenen operasyonlarda çatışmalara katılan veya terör saldırısına maruz kalan, başta özel harekat polisleri olmak üzere tüm personel, görev dönüşlerinde takip edilecek.
Emniyet Genel Müdürlüğü Sağlık İşleri Daire Başkanlığınca psikolojik teste tabi tutulacak personele, test sonuçlarına göre çatışma bölgelerinin zorlukları ile mücadele edebilmeleri ve kısa sürede günlük hayata adapte olmaları için psikolojik destek verilecek.
Bu süreç sonunda “risk grubu”nda olduğu değerlendirilen emniyet mensuplarına tatil imkanı sunulacak. Stres bozukluğu yaşayan personel, yurt içinde başta Antalya olmak üzere turistik bir bölgedeki “5 yıldızlı” otelde “her şey dahil” konseptinde aileleriyle ağırlanacak.
Uygulama, zaman içinde çatışmalara giren personelin tamamını kapsayacak şekilde genişletilecek.

Teröristlerden şifreli SMS
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
98564 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
81736 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
75032 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
73291 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
69258 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61563 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.