Bursa Demirtaş Baraj Alanı’ndaki engebeli parkurda off-road tutkunları zorlu etaplarda mücadele ederken, yarış boyunca adrenalin dolu anlar yaşandı. Yarış sırasında bir sürücü, aracının kontrolünü kaybederek takla attı. Dere yatağına yakın noktada gerçekleşen kazada ters durabildi. O anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kazanın ardından aracın yanına hızla ulaşan ekipler, sürücünün durumunu kontrol etti. Takla atan araçtan sürücü kendi imkanlarıyla çıktı. Araç ise iş makinesi yardımıyla normal pozisyona getirildi.
Sürücünün kazayı herhangi bir sağlık problemi yaşamadan atlatması derin bir nefes aldırırken, etkinlik, yaşanan talihsiz kazaya rağmen kaldığı yerden devam etti. Off-road severler gün boyunca zorlu parkurlarda mücadele ederek renkli görüntüler oluşturdu.
Kaynak: İHA
Kırmızı bültenle aranan 12 suçlu Türkiye’ye getirildi
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95813 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79011 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72324 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70579 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66497 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61005 kez okundu