Koyunlu ve Fesleğen köylerinin yüksek kesimlerinde merada öğle saatlerinde yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü’nden 2 araç ve 7 personel, Niğde Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden 1 araç ve 3 personel, UMKE ekibi ile jandarmadan 3 araç ve 18 personel sevk edildi. Arazinin dağlık ve engebeli olması nedeniyle araçlar bölgeye ulaşmakta güçlük çekti. Ormanlık alana sıçrama riski bulunmayan yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucu büyük ölçüde kontrol altına alındı.
Niğde Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yangının yayılmasını önlemek ve bölgenin güvenliğini sağlamak için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü belirtildi.
Kaynak: İHA
Aksaray’da erkek arkadaşından kaçarken yakalandı, kendini köprüden atmak istedi
Konyaspor’lu Ahmet Çalık unutulmadı
Türk Hava Kuvvetleri, uluslararası tatbikatta boy gösterecek
O ünlü şahıs peygamberlere hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklandı
Barış Boyun suç örgütüne yönelik 304 sanık hakkında dava açıldı
O görüntüler kamuoyunda infial yarattı
Can Holding soruşturması futbola sıçradı: O kulübe kayyum atandı
“Güllü” adıyla tanınan şarkıcı Gül Tut’un ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor
MİT’ten kişisel verileri çalanlara yönelik operasyon
Konya’nın bu mahallelerinde elektrik olmayacak! 1 Ekim Çarşamba
Konya’nın o ilçesinde bir sürü kayboldu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.