Konya
°C
Yeni Meram
22.06.2021 11:07

Necla ve Metin Büyükşen cinayeti! Konya'da öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çiftinin katili kim, bulundu mu?

Konya’da evlerine kızlarının yanında katledilen Necla ve Metin Büyükşen cinayeti Müge Anlı'da işleniyor. 3 yılın ardından çiftin oğulları yeniden programa başvurarak katilleri bulmak istediğini söyledi. Bugün yayınlanan programa öldürülen çiftin olay günü evde bulunan ve saldırıdan sağ kurtulan kızları Büşra Büyükşen de katıldı.

A+
A-
22.06.2021 11:07
22.06.2021 11:18
0
4955
ABONE OL

Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi'ndeki akşam saatlerinde kızıyla birlikte evde oturan Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti eve giren kar maskeli biri tarafından öldürüldü. Ancak katil, Büşra'ya dokunmadı. Büşra'yı bayıltıp kaçan katil 3 yıldır bulunamadı. Programa katılan çiftin doktor olan çocukları Büşra'nın bir şeyler gizlediğini düşündüğünü söyledi. Peki Necla ve Metin Büyükşen çiftinin katili kim, bulundu mu?

NECLA VE METİN BÜYÜKŞEN CİNAYETİ OLAYI!


3 Eylül 2018 tarihinde Büşra'nın ifadesine göre başına kar maskesi geçiren bir kişi pompalı tüfekle açık kapıdan eve girerek emekli memur Metin Büyükşen'e ve Necla Büyükşen'e ateş etti. Saldırgan tüfeğin dipçiğiyle çiftin kızı Büşra'yı bayıltarak kaçtı.

Necla ve Metin Büyükşen cinayeti! Necla ve Metin Büyükşen çiftinin katili kim, bulundu mu?

Ayıldıktan sonra komşuların yanına giderek arabalarına binip jandarmaya giden Büşra tüm olayı anlattı. Eve gelen jandarma ekipleri, Necla- Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenlerini buldu.


NECLA VE METİN BÜYÜKŞEN CİFTİNİN KATİLİ KİM, BULUNDU MU?


Olaydan sonra cinayetin tek tanığı Büşra Büyükşen ile abileri Müge Anlı'da karşı karşıya geldi.

Doktor olan ağabey, Büşra'nın birşeyler saklıyor olabileceğini, katili görmüş olabileceğini söyledi. Ağabey, ''Jandarma bana Büşra'nın dilinin ucuna kadar geldiğini ancak sustuğunu söyledi'' dedi.

Öte yandan yayına bağlanan bilgi şahidi, çiftin kızlarının cenaze gününde anlattıklarını paylaştı. Bilgi şahidi Büşra Büyükşen'in cenazelerin defin için beklendiği sırada olay anını anlatan Büşra'nın katil babasını vurduktan sonra annesinin katile müdahale etitğini ve " Kara köpek, ben seni tanıyorum. Bize bunu da mı yapacaktın" dediğini aktardı. Büşra'nın anlatımına o esnada orada bulunan çok sayıda kişinin şahit olduğunu söyleyen bilgi şahidinin ifadesini canlı yayında bulunan Büşra Büyükşen reddetti.

Necla ve Metin Büyükşen cinayeti! Necla ve Metin Büyükşen çiftinin katili kim, bulundu mu?

Öte yandan çiftin diğer oğlu Uğur ve Uğur'un eşi Betül ile Metin Bey'in mehir yüzünden aralarında anlaşmazlık olduğu ortaya çıktı.

Evin gelini Betül ile Metin Büyükşen'in yaptığı telefon konuşmasından ses kayıtları Müge Anlı'nın programında dinletildi. Konuşmada, mehir kavgasını çözmek isteyen Metin Bey, gelinine mehir yerine bir araba, 25 bin TL para teklif ediyor. Ancak gelin mehirin hepsini istiyor ve bir türlü anlaşamıyor.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.