Konya
°C
Yeni Meram
15.04.2024 15:58

Muhtar Kozanay’dan Erenköy’e teşekkür

31 Mart seçimlerden Erenköy Mahallesinden muhtar adaylığını koyan ve kazanan Aytekin Kozanay mazbatasını alarak göreve başladı.

A+
A-
15.04.2024 15:58
15.04.2024 15:59
1
417
ABONE OL

Muhtar Kozanay, mazbata töreninin ardından yaptığı açıklamada, Erenköy için çanla başla çalışacağını belirterek, “Beni tercih edip bana oy veren bütün mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum. Onların güvenlerini asla boşa çıkarmayacağım. Daha önce vaad ettiği projelerimi hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız. Ekip arkadaşlarımızla göreve hazırız. Mahallemizin ihtiyaçlarını biliyoruz. Projelerimiz hazır. Allah’ın izniyle kendi projelerimizin takipçisi olacağız.”dedi.

Kozanay, öncelikli olarak hayata geçirecekleri 5 projeyi şöyle sıraladı: “1. Emekliler konağı, 2. Komek binası, 3. Ekmek satış büfesi, 4. Sağlık ocağı ve 5. Park ve yeşil alanlar. Bu başlıklar bizim önceliğimiz olacak. Çünkü mahallelimiz bu istekleri mahallesinde görmek istiyor. Biz ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın isteklerini not aldık. O nedenle mahallede yaşayan kadınlarımızın isteği KOMEK dikiş nakış kursudur. KOMEK kurslarının açılması için gerekli yerlere başvurularımızı yapıp, mahallemize bu kursları kazandıracağım. Diğer önceliğimiz ise Emekliler konağı olacak. Çünkü mahallemizde bir emekliler konağı olmadığı için cami cemaati boş vakitlerini geçirecek mekân bulamıyor. Dolayısıyla bu konak olayını da gerçekleştirerek Emeklilerimizin güvenli bir adresi olacak. Birçok projemiz var ve bunları hayata geçirmek için mahallelimizden gereken desteği aldık. Çok şükür mazbatamızı da aldık artık çalışma zamanı” dedi. ŞERİFE KAYA

HABER YORUMLARI
  1. Necdet İncedayı
    2024-04-15 16:53:42
    Erenköy Mahallemize hayırlı olsun inşallah