Konya
°C
Yeni Meram
18.09.2023 13:38

Müge Anlı bu kez de Konya'da kiraz hasadından sonra kaybolan kadını arıyor! Kocasının rahat tavırları şüphe çekti

Müge Anlı, sır olayı aydınlatmak için düğmeye bastı. İddialara göre; Konya'da yaşayan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç, kiraz hasadında bir muhabirle röportaj yaptı. Kocası ise röportaj veren eşini kıskandı. Genç kadın o günden sonra sırra kadem bastı. İşte esrarengiz olayın ayrıntıları

A+
A-
18.09.2023 13:38
18.09.2023 13:51
0
6359
ABONE OL

Takvim yaprakları 6 Temmuz 2023'ü gösterdiğinde Konya'nın Akşehir ilçesinde sır bir olay yaşandı.

İddialara göre; 35 yaşındaki 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç, kiraz hasadından sonra eşiyle tartıştı. O gün sırra kadem bastı. Ailesi ise Müge Anlı'nın kapısını çaldı.

3 aydır kayıp olan kadının kocası Tayfun tarafından öldürüldüğü iddiası ortaya atıldı. Suçlamaların odağındaki Tayfun Kılıç iddiaları yalanladı.


"GELİNİM BİRAZ DANGALAKTI"


Bedriye Kılıç'ı aldattığı da söylenen adamın rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı. Kayıp kadının kayınbabası, canlı yayına telefonla bağlanıp, "Gelinim biraz dangalaktı, 3 – 4 aylığına bir yerlere gideceğim kimse beni bulamayacak dedi" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı ise bugünkü canlı yayında karı kocanın belediyede beraber çalıştığını belirtti. Olayın detaylarını anlatan Anlı, Bedriye Kılıç'ın sırf röportaj verdiği için eşi tarafından kıskanılmasına dikkat çekti: "Hanımefendi orada kiraz topluyor. Yapılan haberi de izledim. Onda da hiçbir şey yok.

Bir muhabir gidiyor, orada gayet güzel haberini yapıyor. Kocası bunun üzerine 'Orada niye görücüye çıktın?' diye kıskanıyor.

Artık yani 'Yok devenin nalı!' diyeceğim. Kusura bakmayın bu kaba tabire ama artık o kadar da değil. Havalıymış.


Nesi havalı bu kadının Allah aşkına? Ne olacak sanki? Bir de havalı olsun. Herkes mutlu olsun, neşeli olsun, konuşkan olsun…"


Çiftin bu yüzden kavga ettiğini belirten Müge Anlı, Bedriye Hanım'ın çantasını toplayıp evden ayrıldığını ama bu durumun da muamma olduğunu vurguladı.


Tayfur Bey'e karısını neden kıskandığını soran Müge Anlı, "Uyarmalıyım mı?" yanıtını alınca şu sözlerle çıkıştı: "Uyarma artık. Sen kimsin ki? Uyarıcıbaşı mısın? Nesin? Sen kendini uyarsaydın. Kadını dövmüşsün, sövmüşsün. Ceza bile almışsın. Eğri oturalım, doğru konuşalım. Kıskanacak ne var? Ne yaptın, kadını neden kıskandın?"


Tayfur Bey ise diğer kadınların kameraya çıkmazken kendi eşinin kameraya çıkmasına anlam veremediğini söyledi. Müge Anlı bu "Seninle röportaj yapmadılar diye kıskandın demek ki" dedi. Tayfur ise eşinden haberinin olmadığını belirtip tüm iddiaları yalanladı.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.