Olay, 24 Temmuz günü akşam saatlerinde Seyhan ilçesine bağlı Gölbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, baba E.K. (69), oğulları Nihat (42) ve Mesut K. (34) ile miras yüzünden tartıştı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
Kavga sırasında baba E.K., av tüfeği ile oğulları Nihat ve Mesut K.’ye defalarca ateş açarak kaçtı. Ağabey ve kardeşi ise kanlar içerisinde yere yığıldı.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Nihat K.’nin hayatını kaybettiğini tespit ederken ağır yaralanan Mesut K.’yi hastaneye kaldırdı.
Adana İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler kısa sürede baba E.K.’yi yakaladı.
Kaynak: İHA
Eski eşi tarafından öldürülmüştü: Cinayet anı kamerada
Güllü düştükten sonra kızının feryatları kameralara yansıdı
KTO Karatay’dan dikkat çeken proje
Konya’nın bu mahallelerinde elektrik olmayacak! 2 Ekim Perşembe günü
AK Parti’den Seydişehir 1915 Spor’a ziyaret
Konyaspor günü tek idmanla değerlendirdi
Konyaspor’dan Koper’e transfer oldu
Konya’da bugün kimler vefat etti? 1 Ekim Çarşamba günü
Aksaray’da 14 yaşındaki çocuk, patronundan ve polisten kaçtı, yakalanınca gazetecileri tehdit etti
Konya’da Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri yapıldı
Aile hekimlerine Beyşehir’de eğitim programı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.