Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Mimarlar Odasında ruhsat süreçleri konuşuldu

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Konya Şubesi komisyon toplantısında serbest çalışan üyeleri ile bir araya geldi. Sektörün içinde bulunduğu durum, mimarların çalışma şartları gibi genel sorunların yanı sıra Konya özelinde yerel yönetimler bünyesinde devam eden ruhsat süreçleri ile ilgili fikir alışverişi yapıldı. Ruhsat ve iskan süreçlerinin bürokratik yükünün azaltılması ile ilgili çözüm yolları da tartışıldı.

‘ÜYELERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ’
Mimarlar Odası Konya Şube Başkanı Ahmet Övet, üyelerin her daim yanında olduklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Serbest çalışan meslektaşlarımızın karşılaştığı zorlukları yakından takip ediyoruz. Bu tür toplantılar, sahadaki gerçek sorunları doğrudan dinleyip birlikte çözüm yolları üretmemiz açısından son derece kıymetli. Özellikle ruhsat ve iskan süreçlerinde yaşanan bürokratik engellerin azaltılması yönünde ilgili kurumlarla diyaloğumuzu sürdüreceğiz. Amacımız, mimarlık mesleğinin saygınlığını ve etkinliğini artıracak bir çalışma ortamının oluşmasına katkı sunmak. Mimarlar Odası olarak, her zaman üyelerimizin yanında olmaya ve mesleki dayanışmayı güçlendirmeye devam edeceğiz.”

Kaynak: HABER MERKEZİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Konya’dan Gazze’ye gönül köprüleri kuruluyor

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.