Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Milli Savunma Bakanlığından Zeytin Dalı Harekatı’na özel klip

20 Ocak 2018'de başlayan Zeytin Dalı Harekatı'nın birinci yıl dönümünde, Milli Savunma Bakanlığı bir video paylaştı.

Türkiye’nin hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD/YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek, bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak için başlattığı ve başarıyla tamamladığı Zeytin Dalı Harekatı’nın üzerinden bir yıl geçti.

Afrin terörden temizlendi, çocukların yüzü güldü. Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı Harekatı’nın başlangıcının birinci yıl dönümü nedeniyle özel bir klip hazırladı.

Klip, harekattan görüntülerle başlıyor. Ardından terör hedeflerinin temizlenmesiyle birlikte gerçekleştirilen faaliyetler yer alıyor.

Mehmetçik, harekat sonrasında da bölge halkına güven verdi. Seyyar aşevleriyle yemekler dağıtıldı. Çocuklar, Türk askerinin verdiği oyuncaklarla sevindi.

Bakanlık, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan silah arkadaşlarını da saygıyla andı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yeni görevler için daima hazır olduğu mesajını verdi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Askerlik sistemiyle ilgili flaş açıklama

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.