Tosya ve Gemerek’e giderek yürütmeyi durdurma kararını kaldıran ismin üst kurul delegesi eski Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş’un Avukatı Ahmet Gürol Sağban’ın, mahkemeye sunduğu 15 sayfalık itiraz dilekçesi haklı bulundu.
KARAR EMSAL TEŞKİL EDECEK
Avukat Ahmet Gürol Şağban, yaptığı açıklamada, kararın Gemerek Asliye Hukuk Mahkemesi için de emsal teşkil edebileceğini savunarak, “15 Mayıs 2016 tarihli MHP Olağanüstü Büyük Kongresinin durdurulması kararına karşı yapılan itiraz sonucu, Tosya Asliye Hukuk Mahkemesinin verdiği ihtiyadi tedbir kararının ortadan kalkmış olduğu gerekçesiyle Ankara 25. İcra Müdürlüğü kararın infaz edilemez olduğuna karar vermişti. Böylelikle 15 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan MHP Büyük Kongresi önündeki Tosya engeli kalkmıştır. Kararın MHP camiasına ve Türk milletine hayırlı olmasını diliyorum. 15 Mayıs’ta milliyetçi, ülkücü iradenin Ankara’da tecelli edeceğine inanıyorum” dedi.

İşte yeni Başbakan!
1
Türkiye-Türkmenistan ilişkilerinde enerji ve diplomasi trafiği
26782 kez okundu
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani’yi resmi törenle karşıladı
22946 kez okundu
3
Bakan Göktaş: Terörden arınmış bir Türkiye istiyoruz
16972 kez okundu
4
Çok boyutlu stratejik uyum: Türkiye-Güney Kore yakınlaşmasının yeni parametreleri
12319 kez okundu
5
“(Rusya-Ukrayna) Ateşkes ve barışa yönelik diplomatik girişimlere somut destek vermeye hazırız”
9513 kez okundu
6
Dışişleri Bakanı Fidan: Antalya Diplomasi Forumu’nda 6 bini aşkın kişiyi ağırladık
9006 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.