Meram Belediyesi tarafından yıl sonu Aile Kort Tenisi Turnuvası düzenlendi. Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyonda aileler sporun birleştirici gücüyle kortta ter döktü.
Turnuvada anne, baba ve çocuklar birlikte korta çıkarak hem rekabetin hem de keyifli anların tadını çıkardı. Mix double, erkek ve kadın çiftler kategorilerinde toplam 34 takım, 71 tenis sever, dört gün boyunca centilmence mücadele etti. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlik, sporun aile bağlarını güçlendirmedeki rolünü bir kez daha gözler önüne serdi.
İL TEMSİLCİSİ DIŞPINAR’DAN BAŞKAN KAVUŞ’A TEŞEKKÜR
Programda konuşan Tenis Federasyonu Konya İl Temsilcisi Ümit Dışpınar, böyle bir organizasyonun gerçekleşmesinde vesile olan Meram Belediyesi’ne teşekkür ederken; “Bu turnuvanın burada düzenlenmesinde, Konya’ya böyle modern bir spor tesisi kazandıran Meram Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Kavuş’a özellikle teşekkür ediyorum. Ailelerin ve gençlerin bir araya gelerek tenis oynayabilmesine imkân sağlayan bu tesis, bu tür organizasyonlar için büyük bir olanak sunuyor.” ifadelerini kullandı.
Meram Belediyesi tarafından sporu tabana yaymak ve aileleri sporla buluşturmak amacıyla düzenlenen turnuva, ödül töreni ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Kaynak: MERAM BELEDİYESİ
Gençlerbirliği’nden genel kurul duyurusu
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
118269 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
59445 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
52031 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
49226 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
42053 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36545 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.