Konya AÇIK 29°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

MAS TRAILER, Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki servis ağını oluşturdu

Türkiye’nin önde gelen silobas ve tanker üreticilerinden MAS TRAILER, servis ağını güçlendirmeye ve müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde önemli bir iş birliğine imza atan MAS TRAILER, bölgedeki hizmet ağına bir yenisini daha eklemiş oldu.

MAS TRAILER ile Muzaffer Taşkın’a ait Taşkın Dorse ve ADR’li Tanker Tamirat-Tadilat Merkezi arasında servis anlaşması başarıyla tamamlandı. Bu iş birliğiyle MAS TRAILER, Gaziantep’in Nizip ilçesinde bölgeye hizmet verecek yeni bir servis noktası oluşturdu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan MAS TRAILER Kurucu Genel Müdürü Sıtkı Çınar, “Servis ağımızı Türkiye genelinde yaygınlaştırarak müşterilerimize daha hızlı ve güvenilir destek sağlamayı hedefliyoruz. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde attığımız bu adım, müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Yeni iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: yenimeram.com.tr- Ümmügülsüm Dündar

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kulu’da samanlık yangını itfaiye tarafından söndürüldü

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.