Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti’nin “CHP ile işbirliğine hayır kararı”na ilişkin ilk kez konuştu. Habertürk’e konuşan Yavaş, “Saygı duyuyoruz. Biz 4 milyon 200 bin Ankaralı seçmenin oylarına talibiz” dedi.
Habertürk TV Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır’a konuşan Yavaş, “Biz partilerin aldığı kararlara karışmıyoruz, saygı duyuyoruz. Ankara’da 4 milyon 200 bin seçmen var ve hepsinin oylarına talibiz. Ankara için hizmet ve proje üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
İYİ PARTİ’DEN İŞBİRLİĞİNE “HAYIR” KARARI ÇIKMIŞTI
İYİ Parti lideri Meral Akşener, GİK toplantısının ardından gazetecilere CHP’nin yerel seçimlerde işbirliği önerisine ‘hayır’ kararı çıktığını söyledi.
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da yaptığı açıklamada GİK’te yapılan oylamayı “Bu siyasi tarihimizde çok fazla örneği olmayan bir demokrasi şöleni” olarak nitelendirerek şöyle konuştu:
“Yapılan oylama neticesinde Genel İrade Kurulumuz, 2024 yerel seçimlere İYİ Partimizin hür ve müstakil olarak girme kararını almıştır.”

‘Kesinleşti’ dedi canlı yayında duyurdu! 3 büyükşehir MHP’ye bırakılacak
1
Türkiye-Türkmenistan ilişkilerinde enerji ve diplomasi trafiği
28926 kez okundu
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani’yi resmi törenle karşıladı
24986 kez okundu
3
Bakan Göktaş: Terörden arınmış bir Türkiye istiyoruz
19026 kez okundu
4
Çok boyutlu stratejik uyum: Türkiye-Güney Kore yakınlaşmasının yeni parametreleri
14489 kez okundu
5
“(Rusya-Ukrayna) Ateşkes ve barışa yönelik diplomatik girişimlere somut destek vermeye hazırız”
11616 kez okundu
6
Dışişleri Bakanı Fidan: Antalya Diplomasi Forumu’nda 6 bini aşkın kişiyi ağırladık
9425 kez okundu