
Konya’nın Meram ilçesinde Fulya Sokak’ta açılan LÖSEV irtibat ve hizmet Ofisi, lösemili çocuklar ve yetişkin kanser hastaları için tedavi, eğitim, konaklama ve sosyal destek hizmetlerine daha kolay erişim imkânı sunacak. Yeni ofis, aynı zamanda bölgedeki gönüllülerin dayanışma çalışmalarını güçlendirecek, erken tanı ve farkındalık projelerine katkı sağlayacak.
LÖSEV Genel Başkanı Dr. Üstün Ezer, açılışla ilgili yaptığı değerlendirmede her çocuğun sağlıklı bir yaşam hakkı olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:“Her çocuğun sağlıklı bir yaşam hakkı var. Yeni ofislerimizle Türkiye’nin her köşesine umudu, sevgiyi ve iyiliği taşıyoruz. Konya ofisimiz, İç Anadolu’daki hastalara da daha yakın olacak. Daha çok aileye ulaşacağız.”LÖSEV, 28 yıldır binlerce çocuğun tedavisinde, eğitim hayatının sürdürülmesinde ve ailelerin yeniden hayata tutunmasında önemli rol oynuyor. Konya ofisinin hizmete açılmasıyla vakfın yardım ağı daha da genişlemiş oldu.
Konya LÖSEV Ofisi yetkilileri, “Lösemili çocuklarımızı ve kanser hastalarımızı kucaklamak, yerinde kalıcı çözümler üretmek ve hayat vermek” sloganıyla faaliyetlerine başladı.
Kaynak: HABER MERKEZİ

Konya Adliyesi personeli, olası afetlere müdahaleye hazır
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
142642 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
139586 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
122706 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
120923 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
118231 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69486 kez okundu