Konya
°C
Yeni Meram
13.09.2023 14:09

KYK yurt başvurusu sonuçları açıklandı

KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı. YKS tercih sonuçlarına göre yaşadıkları il dışında üniversite okuyacak olan öğrenciler 29 Ağustos 2 Eylül tarihleri arasında yurt başvurusunda bulunmuştu. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak açıklamaları ile son dakika KYK yurt sonuçları açıklandı. Peki, KYK yurt başvuru sonuçları nasıl öğrenilir, nereden öğrenilir? İşte, E-devlet KYK yurt başvuru sonucu görüntüleme ekranı…

A+
A-
13.09.2023 14:09
13.09.2023 14:20
0
3022
ABONE OL

2023 KYK yurt başvuru sonuçları son dakika açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak canlı yayın açıklamasında KYK yerleştirme sonucu ve asil ve yedek adayları açıkladı. 29 Ağustos 2 Eylül tarihleri arasında başvuruları tamamlanan KYK yerleştirme süreci tamamlandı ve süreç yedek başvurularla devam edecek. Peki, KYK yurt sonuçları nasıl öğrenilir? İşte, E-devlet KYK yurt başvuru sonucu görüntüleme ekranı…

KYK YURT BAŞVURULARI AÇIKLANDI!

2 Eylül itibarıyla KYK yurt başvuru işlemleri tamamlandı. Sıra sonuç adımında. Yurda kayıt hakkı kazananların belli olduğu sonuçları e-devlet üzerinden açıklandı.

KYK YURT SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?


KYK yurt sonuçları yapılacak kontrol işlemleri ardından yetkililer tarafından açıklandı.

Kontrol sürecinin en az iki hafa sürmesi planlanan süreçte KYK yurt başvuru sonuçları https://www.turkiye.gov.tr/gsb-yurt-basvuru-sonucu-sorgulama linkinden kontrol edilebilecek.

KYK YURT SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB Yurtları Yerleştirme Sonuçları'nı açıkladı. Bakan Bak, yüzde 87 oranında yerleştirmenin gerçekleştirildiğini yedek yerleştirmelerin süreceğini söyledi.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.