Konya‘nın Hadim ilçesinde Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda barınan öğrenciler, Fırat’ın doğusuna gerçekleştirilmesi muhtemel operasyonlar için Mehmetçik’e destek amacıyla Türk Bayrağı açıp dua ettiler.
KYK Hadim Öğrenci Yurdu Müdürü Ali Kolomoç, yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) bağlı personel ve askerlere destek verdiklerini söyledi.
Türkiye’nin her zaman mağdur ve mazlum halkların yanında olduğunu anlatan Kolomoç, “Bizim birliğimiz, beraberliğimiz, dirliğimiz devam ettiği müddetçe vatanımız ilelebed payidar olacak, ezanımız dinmeyecek, bayrağımız inmeyecektir. Biz de bunun için personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte güvenlik güçlerimiz için Fetih suresi okuduk, yurdumuzu bayraklarla donattık ve Mehmetçiğimiz için dua ettik.” dedi.

Konya’da uyuşturucu operasyonu : 6 kişi gözaltına alındı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
144473 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
141480 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
124564 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
122735 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
119861 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69568 kez okundu