Türkiye’nin dört bir yanından gelen üniversite öğrencilerinin kıyasıya mücadele verdiği yarışmada KAROT Topluluğu Başkanı Bahadır Acar, ilk üç dereceyi elde ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Konya’yı ve üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil ettiğimiz için gururluyuz. Mini Sumo kategorisinde 1.’lik 2.’lik ve 3.’lük elde ettik. Çalışmalarımıza katkı sağlayan başta üniversite yönetimimiz olmak üzere topluluktaki tüm çalışma arkadaşlarımıza ve danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Necati Vardar’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Robotiğe olan merakı arttırmak, üniversite öğrencilerinin teorik olan elektronik, mekanik ve yazılım becerilerini pratikte geliştirebilmesine olanak sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmalar ile bu alanlarda faaliyet gösteren firmalar ve yetenekli öğrencileri aynı platformda buluşturuluyor.
Engeli, resim yapmasına engel olmadı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.